2012-08-15 08:26:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - mintha egy másik világban járna

Napi horoszkóp augusztus 15-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap újabb változást hoz az életébe. De be kell vallania: ön már nem is tudna a változások nélkül élni. Az újabbnál újabb tervek és célok önnek, nem, a hitvesének azonban annál inkább fájhatnak. Ő lassabban érik, várja be!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nehézségekkel kezdődik a mai napja, már előre úgy érzi, púp a hátán az egész. Az igazság az, hogy minél jobban stresszeli magát, annál nehezebben lesz úrrá mindenen. A lazasága viszont már fél siker. Van, ami magától is megoldódik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap alkotó kedvében találja önt. Csak nehezen tud ellenállni a kísértésnek, hogy a kötelezettségeit elhanyagolva, csak annak szentelje magát, amiben igazán kedvét leli. Ha ez a munkájába illeszthető, akkor tegye meg!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma minden eddiginél nehezebbre eshet önnek, hogy koncentráljon. Olyan, mintha egy másik világban járna, mintha ellebegne. Az álmodozás termékeny is lehet, ha ön művészi alkat. Játsszon zenét, írjon verset, vagy legalább táncoljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Váratlan pénzügyi forrásokhoz juthat: hirtelen nem is tudja, mit is kezdjen a lehetőségeivel. Ha azonban ez a lehetőség kölcsön, vagy hitelkártya formáját ölti, jobban teszi, ha inkább visszautasítja. Úgy adnak, hogy elvesznek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A magánélete kezd túlságosan magányéletté válni. Tegyen meg mindent, hogy ez ne így legyen. Persze lehet, hogy távkapcsolatban él, ez esetben próbálkozzanak meg az összeköltözéssel. Itt lenne az ideje, kár tovább halogatniuk.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon könnyebben hozhat megfontolatlan döntéseket, mint egyébként. Mintha cserben hagyná szokásos kiegyensúlyozottsága, mértéktartása. Nem baj, de kardinális kérdésekben ne döntsön. Csak hogy hamburger, vagy hot-dog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön most sikert sikerre halmoz, de azért ne hagyja, hogy ez a fejébe szálljon! Ha túlzottan elégedettnek mutatkozik, az mások szemében esetleg pökhendiségnek tűnhet. A szerénység kellemesebb hozzáállás mások számára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mostanában valahogy nincsen kibékülve önmagával. Kételyek gyötrik, és csak nehezen tudja rászánni magát a döntésre. Sajnos a körülmények sincsenek a segítségére ebben. Ma azonban történhet valami, ami megoldást kínál.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kellemes családi összejövetelen vehet ma részt, ami felülmúlja a várakozásait. Unalmas, fárasztó cseverészésre számít, ehelyett igazán nosztalgikus hangulatba kerül. Ha nem vigyáz, a végén még pityeregni fog!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha valamitől, vagy valakitől szeretne megszabadulni, de eddig még nem sikerült, a mai napon jó lehetősége lesz rá. Ráadásul olyan színben tüntetheti fel, mintha nem is ön lenne a hunyó. Eladhat régi, megunt holmikat is jó áron.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem várhatja el még a társától sem, hogy kitalálja az ön gondolatait. Mondja el neki egyértelműen, mit is szeretne. De azért azon se sértődjön meg, ha ő esetleg mást akar. A harmónia nem adott, azért folytonosan meg kell küzdeni.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: